Alyvuogių aliejus – kaip jis pagaminamas?
Frantoio Romano Vincenzo nuo 1959 m. garsėja aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejumi. Šis ūkis, vykdydamas veiklą, rūpinasi auginimo ir derliaus nuėmimo etapais, kurių...
PlačiauDalgona Matcha
„Dalgona Matcha“ yra žalia ir sveikesnė populiarios korėjietiško stiliaus „Dalgona Coffee“, dar žinomos kaip kava iš Tik Tok, versija. Specialiai matcha mėgėjams paruošėme 3...
PlačiauChia pudingas su matcha
Šį pudingą labai lengva pasigaminti namuose ir jis atrodo nuostabiai! Šį svajingą desertą su braškėmis galite valgyti puryčiams arba patiekti kaip desertą svečiams. Ingredientai: Paruošimo...
PlačiauMatcha Tiramisu
Tikriausiai visi žinote klasikinį itališką tiramisu su kava. Kadangi dažnai sakome, kad matcha yra puikus kavos pakaitalas, nusprendėme atnaujinti tiramisu ir padaryti jį labai...
PlačiauMatcha Panna Cotta su braškėmis
Trokštate skanaus vasaros deserto su braškėmis? Vienas iš populiariausių desertų itališkoje desertinėje – panna cotta. Panna Cotta galite paruošti labai paprastai, o rezultatai yra nuostabūs....
PlačiauKuo skiriasi Moya Matcha rūšys?
Moya Matcha Culinary Aukštos kokybės matcha iš trečiojo rudens derliaus su stipriu arbatos skoniu ir sodriu umami. Stipresnio ir kartesnio skonio, palyginti su kitų rūšių...
PlačiauKaip išsirinkti kokybišką Matcha arbatą?
Atpažinti geros kokybės matcha arbatą lengviau nei manote! Tik reikia išmokti tai padaryti. Štai kodėl mes parengėme šį 8 patarimų vadovą, kaip nusipirkti geros...
PlačiauKaip prižiūrėti Matcha plakiklį?
Prižiūrėti Matcha plakiklį labai svarbu ir lengva, tiesiog atlikite šiuos veiksmus kiekvieną kartą, kai jį naudosite, ir jūsų Matcha šluotelė tarnaus ilgiau. Matcha šluotelė...
PlačiauMatcha arbata – kaip ji gaminama?
Matcha (tariama ma-cha) yra žaliosios arbatos milteliai. Kaip ir įprasta žalioji arbata, ji gaunama iš Camelia Sinensis augalo ir turi daug naudos sveikatai, įskaitant...
PlačiauPanettone pyragas
Kai kas Panettone vadina kalėdiniu pyragu arba saldžiąja duona – italai vadina duona, istorijos pabaiga. Pirmasis Panettone pyragas buvo paminėtas 1839 m. italų-milaniečių kalbų...
PlačiauStevija – cukraus pakaitalas
Stevija yra puikus pakaitalas cukrui, norint jį sumažinti savo mitybos racione. Steviją galima naudoti kaip miltelius saldinti kavą, arbatą, gardinti įvairius kepinius ar patiekalus...
PlačiauMatcha arbata
Pastaruoju metu „Matcha“ populiarumas smarkiai išaugo – „Matcha“ kokteiliai, latte, arbatos ir net desertai pasirodo visur – nuo sveikatos parduotuvių iki kavinių. Kaip ir...
PlačiauDuonvaisis – išskirtinis egzotinis vaisius
Duonvaisis (angl. Jackfruit) yra atogrąžų vaisius, žinomas dėl savo unikalaus skonio ir tekstūros. Jis dažniausiai naudojamas tradicinėse virtuvėse Pietryčių Azijos šalyse ir pastaruoju metu...
PlačiauDatulės – tikras supermaistas
Datulės yra natūralus skaidulų, antioksidantų ir vitaminų šaltinis. Visų datulės yra skanios ir dėl to, kad visuomenė labiau nei bet kada reikalauja tvaraus ir...
PlačiauMigdolų riešutai – kodėl jie naudingi?
Migdolų riešutai – vieni populiariausių bei daugiausiai vartojamų riešutų pasaulyje. Migdoluose yra daug antioksidantų, vitamino E, baltymų ir skaidulų. Migdolai yra valgomos Prunus dulcis,...
Plačiau