Ančių kepenėlės, Foie gras – derinkite ant skrudintos duonos ar duoniukų. Mėgaukitės su šilta duona, jūros druska, figų, mangų ar svogūnų džemu ir gerai atšaldytu šampanu, cava arba lengvu raudonuoju vynu. Kepenėles būtina prieš pateikiant atšaldyti. Taip pat tinka saldus vynas iš vėliau nuskintų vynuogių, tvirtas rausvasis arba božolė. Šį patiekalą dar siūloma ragauti su paskrudinta balta duona ir užsigerti tauriu saldžiu, klampiu baltuoju vynu (gali būti ir atogražų vaisių aromato), kurio subtilus rūgštumas dera su kepenėlių riebumu.
-
Visos anties Confit SELECTOS DE CASTILLA 2,5kg
€ 42.00
€ 16.80 / kg -
Ančių ir stručio kepenėlių užtepėlė SELECTOS DE CASTILLA 95g
€ 6.99
€ 73.58 / kg -
Ančių ir upėtakio kepenėlių putėsiai SELECTOS DE CASTILLA 95g
€ 6.99
€ 73.58 / kg -
Ančių kepenėlės Bloc of Foie gras SELECTOS DE CASTILLA 95g
€ 13.99
€ 147.26 / kg -
Ančių kepenėlės Bloc of Foie gras SELECTOS DE CASTILLA 200g
€ 32.99
€ 164.95 / kg -
Ančių kepenėlių paštetas su konjaku SELECTOS DE CASTILLA 95g
€ 6.99
€ 73.58 / kg -
Antienos šlaunelių 2vnt Confit SELECTOS DE CASTILLA 743g
€ 17.99
€ 24.21 / kg