Antienos šlaunelių 2vnt Confit SELECTOS DE CASTILLA, pagamintos SELECTOS DE CASTILLA ūkyje, kuris buvo įkurtas 1989 metais ispanų ir prancūzų šeimos Villamartin de Campos miestelyje Palensijoje, Ispanijoje. Nuo tada ūkis ir gamykla nuolat auga, tobulinamos auginimo ir gamybos technologijos, todėl šiandien jų produkcija yra geriausių nacionalinių ir tarptautinių restoranų meniu, puikiose delikatesų parduotuvėse ir ant daugelio namų stalo visoje Europoje ir už jos sienų. Šis ūkis didžiuojasi galėdamas pasakyti, kad savo sukurtuose gaminiuose nenaudoja jokių cheminių priedų, visiškai jokių E numerių, dažiklių, krakmolo (glitimo), kiaušinių, laktozės ir kt. Net nenaudoja antioksidantų. Aukšta fantastiškų žaliavų kokybė leidžia šiam ūkiui sukurti aukštos kokybės gaminius. Tiesiog 100% kokybė, paruošta mėgautis!
Antienos šlaunelių Confit SELECTOS DE CASTILLA ūkyje yra ruošiama tradiciškai, kai marinuotos antienos kulšys, marinuojama su druska ir prieskoniais, o tada labai ilgai (10 ir daugiau) valandų žemoje temperatūroje troškinamos savo pačių riebaluose, kol tampa visiškai minkštos. Paskui jos sudedamos į specialius indus, užpilamos tais pačiais riebalais ir tinkamai saugomos gali būti laikomos kaip maisto atsargos net iki 2 metų.
Antienos šlaunelių 2vnt Confit SELECTOS DE CASTILLA tai dvi 2 paruoštos valgyti ančių kojos. Tiesiog išimkite kojeles iš anties riebalų ir padėkite ant kepimo skardos. Pakaitinkite 180ºC 10 minučių, tada apskrudinkite odą iki auksinės spalvos ir traškumo. Anties riebalus pasilikite bulvėms kepti arba kaip puikaus padažo pagrindą. Anties mėsa yra minkšta, nes ji buvo ilgai troškinta labai sūdytuose riebaluose. Nereikia nei druskos, nei pipirų. Tai tradicinis Gaskonijos patiekalas ir prie jo reiktų ieškoti brandaus, nokaus, intensyvaus ir tauraus raudonojo vyno. Nuostabiai tinka 3–4 metų ‘’Pinot Noir’’ vynuogių vynas iš Burgundijos.
Kilmės šalis: Ispanija
Prekės kodas: 59500