Fermentuotos burokėlių sultys AGNA (D) 0,33l

 8.49
 11.32 / l

Liko 2

Produkto kodas: 60205 Kategorija:

Agna- tai ne paprastos raugintos sultys. Tai gilios fermentacijos nepasterizuotos burokėlių sultys, prisotintos gyvų gerųjų bakterijų ( virš 10 devintame KSV/g), kurių dienos norma iki 50ml. Puikaus saldžiarūgščio skonio. Geriant rekomenduojame skiesti. Iš fermentuotų burokėlių organizmas gali įsisavinti žymiai daugiau maistinių medžiagų nei valgant daržovę įprastai.

Gilios fermentacijos burokėlių sultys yra prisotintos gerosiomis bakterijomis, fermentais, vertingomis organinėmis rūgštimis, nepasterizuotos, koncentruotos, veganiškos, be GMO ir laktozės.

Jeigu burokėlių sultys su citrina yra jūsų mėgstamas gėrimas, tuomet jums patiks ir „Agna“.

Užpilant ant maisto ar praskiedus vandeniu, jausis rūgštumas, kurio stiprumas priklauso nuo panaudoto produkto kiekio.

KAIP VARTOTI?

Prieš naudojimą buteliuką pavartyti.

Vartojant pirmą kartą, rekomenduojame atskiesti valgomą šaukštą ( 15ml) koncentruoto gėrimo vandeniu iki patinkančio rūgštumo ir išgerti valgio metu ar po valgio. Įprastinė optimali dienos norma 45-50ml. Šis kiekis suvartojamas išdalinant jį taip, kad pakaktų su kiekvienu valgymu. Pastoviai vartojant kiekvienas atranda sau priimtiniausią gėrimo kiekį.

Reikia prisiminti, kad tai nėra paprastas gėrimas, todėl nepadauginkite.

Taip pat galima neskiestu produktu parūgštinti ir praturtinti gyvybe įvairius patiekalus (daržoves, salotas, košes, sriubas, daržovių troškinius, vaisių desertus), įpilti į sultis ar kitus nealkoholinius gėrimus.

Kilmės šalis: Lietuva

Prekės kodas: 60205

Svoris 0.33 kg
Išmatavimai 0.1 × 0.1 × 0.1 cm
Sudėtis

Sudedamosios dalys: 100 proc. šviežiai spaustos nepasterizuotos burokėlių sultys, raugas (avižos, biologiškai aktyvių gerųjų bakterijų kultūros: Lactobacillus acidophilus 2štamai, Lactobacillus brevis, Lactobacillus gasseri, Lactobacillus plantarum,Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus casei, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus helveticus, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus lactis, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium lactis 2štamai, Bifidobacterium breve, Propionibacterium freudenreichii shermanii, Propionibacterium freudenreichii globosum, Lactococcus lactis cremoris, Lactococcus lactis diacetylactis, Leuconostoc mesenteroides cremoris, Streptococcus thermophilus, Bacillus coagulans, Bacillus subtilis).

Maistingumas 100 g produkto: energinė vertė, kJ/kcal – 109/ 26, riebalų/sočiųjų riebalų rūgščių, g – 0,1/0,025, angliavandenių/iš jų cukrų, g – 5,3/ 1,2, baltymų, g – 1,0, druska, g – 0,36.

Laikyti nuo 0˚ iki +10˚C laipsnių temperatūroje šaldytuve užsukus.

Atidaryto produkto tinkamumo vartoti terminas nurodytas produkto ženklinime.