Fermentuotas medaus su imbieru ir ciberžole gėrimas yra prisotintas gerosiomis bakterijomis, fermentais, vertingomis organinėmis rūgštimis, nepasterizuotas, koncentruotas, be GMO ir laktozės.
Nuostabaus švelnaus saldžiarūgščio skonio, kuris patiks bet kokio amžiaus vartotojui.
Fermentuotam medaus su imbieru ir ciberžole gėrimui gaminti naudojame vieno bityno, esančio nuostabios gamtos Aukštaitijos nacionaliniame parke, medų.
Užpilant ant maisto ar praskiedus vandeniu, jausis rūgštumas, kurio stiprumas priklauso nuo panaudoto produkto kiekio.
KAIP VARTOTI?
Prieš naudojimą buteliuką pavartyti.
Vartojant pirmą kartą, rekomenduojame atskiesti valgomą šaukštą ( 15ml) koncentruoto gėrimo vandeniu iki patinkančio rūgštumo ir išgerti valgio metu ar po valgio. Įprastinė optimali dienos norma 45-50ml. Šis kiekis suvartojamas išdalinant jį taip, kad pakaktų su kiekvienu valgymu. Pastoviai vartojant kiekvienas atranda sau priimtiniausią gėrimo kiekį.
Reikia prisiminti, kad tai nėra paprastas gėrimas, todėl nepadauginkite.
Taip pat galima neskiestu produktu parūgštinti ir praturtinti gyvybe įvairius patiekalus (daržoves, salotas, košes, sriubas, daržovių troškinius, vaisių desertus), įpilti į sultis ar kitus nealkoholinius gėrimus.
Kilmės šalis: Lietuva
Prekės kodas: 60206