Trumas – prabangusis tradicinės virtuvės karalius! Viduramžių miesto Gubbio širdyje, žaliose Umbrijos kalvose „Dulcis in fundo“, restorano šefas ir savininkas Alessio Manucci trumus perka iš vietinių rinkėjų. Trumai – reta grybų rūšis, kurių vaisiakūniai randami po žeme. Specialiai šiems delikatesiniams grybams ieškoti dresuojami šunys, kurie išmokomi kasti žemę ten, kur užuodžia trumo kvapus. Alessio Manucci trumai kruopščiai atrenkami ir rūšiuojami pagal dydį, formą, spalvą, kvapą – taip užtikrinamas šviežiausias ir aukščiausios kokybės produktas. Alessio Manucci laikosi senovinių trumų perdirbimo tradicijų ir siūlo sveikų, gurmaniškų produktų su trumais.
Trumų skonis – suplėkęs ir saldus, labai intensyvus miško kvapas, sumišęs su miško natomis. Vyno degustuotojai jį vadina “miško paklote “. Greta visą „burnos pasaulį“ formuojančių pagrindinių skonių – saldumo, rūgštumo, sūrumo ir kartumo yra ir penktas skonis umami. Visi Europoje augantys grybai, ypač baltieji, juodieji trumai tiesiog šio skonio bomba.
Sicilietiškas raudonasis pesto padažas su trumais GOURMET LINE yra gaminamas tik iš atrinktų geriausių ingredientų su aukščiausios kokybės alyvuogių aliejumi ir Grana Padano sūriu, naudojant tik itališkus pomidorus ir trumus, todėl yra unikalaus skonio. Puikiai tinka vartoti kaip makaronų, ryžių ir picų padažą bei užtepą ant duonos ir skrebučių, taip pat tinka prie mėsos, daržovių patiekalų.
Kilmės šalis: Italija
Prekės kodas: 59388