Kuo skiriasi Moya Matcha rūšys?

Moya Matcha Culinary

Aukštos kokybės matcha iš trečiojo rudens derliaus su stipriu arbatos skoniu ir sodriu umami. Stipresnio ir kartesnio skonio, palyginti su kitų rūšių Moya Matcha. Tai puikus pasirinkimas gaminant maistą ir kepant, nes suteikia žaliosios arbatos skonį pagal įvairius receptus.

Moya Matcha Culinary“ auginama Kioto prefektūros Uji regione, garsėjančiame aukščiausios kokybės žaliosios arbatos auginimu daugiau nei 800 metų. Uji regionas garsėja derlingu dirvožemiu ir švariu vandeniu. Žaliosios arbatos augalai turi idealias sąlygas augti dėl kalvų, kurios suteikia gerą saulės šviesą, dažną rūką, saugančius gležnus lapus nuo šalčio ir daug kritulių. Moya Matcha yra kruopščiai auginama ir nuimama mažuose šeimai priklausančiuose ekologiškos arbatos laukuose. Tada ji apdorojama Japonijoje ir išsiunčiama mažomis partijomis, kad būtų užtikrintas visų mūsų rūšių šviežumas. Tai padeda išsaugoti visas arbatos lapų savybes ir išlaikyti aukštą mineralų bei antioksidantų kiekį

Moya Matcha Daily

Moya Matcha Daily yra aukštos kokybės žalioji arbata iš Japonijos. Ji gaunama 2 ir 3 derliaus metu iš arbatžolių, kurios yra specialiai paslėptos nuo tiesioginių saulės spindulių. Dėl šios priežasties gaunamas didesnis chlorofilo ir L-teanino kiekis ir sodresnė, žalesnė spalva. Tada švieži lapai surenkami, išdžiovinami ir sumalami iki miltelių. Moya Matcha Daily turi stiprų arbatos skonį ir subtilų kartumą.

Aukštos kokybės matcha su stipriu žaliosios arbatos skoniu ir išliekančiu kartumu. Daily Matcha turi stipresnį ir kartų skonį, lyginant su aukštesnės klasės matcha. Tai puikus pasirinkimas žaliosios arbatos entuziastams ir idealus ingredientas kokteiliams, ledams ir kepiniams.

Moya Matcha Traditional

Aukštos kokybės matcha su subalansuotu sodriu kartaus-saldaus skonio, kreminės tekstūros ir malachito žalios spalvos. Dėl sodraus skonio jis puikiai tinka gerti ne tik vieną, bet ir latte, kokteilius ir limonadus. Jis gaunamas 1 ir 2 derliaus metu iš arbatos augalų, kurie yra specialiai tamsesni nuo tiesioginių saulės spindulių. Šis procesas lemia didesnį chlorofilo ir L-teanino kiekį ir sodresnę, žalesnę spalvą. Tada švieži lapai surenkami, išdžiovinami ir sumalami iki miltelių.

Moya Matcha Premium

Aukščiausios kokybės matcha iš jauniausių ir geriausių pirmojo derliaus lapų. Naudojama tradicinėje arbatos ceremonijoje, ji turi sodrų švelnų saldų skonį ir kreminę tekstūrą bei išsiskiria ryškia nefrito žalia spalva. Moya Matcha Premium gaunamas 1-ojo derliaus metu iš arbatos augalų, kurie yra specialiai tamsinami nuo tiesioginių saulės spindulių. Dėl to gaunamas didesnis chlorofilo ir L-teanino kiekis ir sodresnė, žalesnė spalva. Surenkami tik geriausi, gležniausi švieži lapai, džiovinami ir sumalami iki miltelių.

Change this Subheading

Change this description