Aukščiausio ir geriausio lygio ančių ir upėtakio kepenėlių putėsiai SELECTOS DE CASTILLA yra pagaminti SELECTOS DE CASTILLA ūkyje, kuris buvo įkurtas 1989 metais ispanų ir prancūzų šeimos Villamartin de Campos miestelyje Palensijoje, Ispanijoje. Nuo tada ūkis ir gamykla nuolat auga, tobulinamos auginimo ir gamybos technologijos, todėl šiandien jų produkcija yra geriausių nacionalinių ir tarptautinių restoranų meniu, puikiose delikatesų parduotuvėse ir ant daugelio namų stalo visoje Europoje ir už jos sienų. Šis ūkis didžiuojasi galėdamas pasakyti, kad savo sukurtuose gaminiuose nenaudoja jokių cheminių priedų, visiškai jokių E numerių, dažiklių, krakmolo (glitimo), kiaušinių, laktozės ir kt. Net nenaudoja antioksidantų. Aukšta fantastiškų žaliavų kokybė leidžia šiam ūkiui sukurti aukštos kokybės gaminius. Tiesiog 100% gryna prabanga, paruošta mėgautis!
Ančių ir upėtakio kepenėlių putėsiai SELECTOS DE CASTILLA SELECTOS DE CASTILLA yra pikantiško, subtilaus skonio, tai tikras delikatesas, bet turtingo sviestinio skonio. Mėgaukitės su šilta duona, jūros druska, figų, mangų ar svogūnų džemu ir gerai atšaldytu šampanu, cava arba lengvu raudonuoju vynu. Kepenėles būtina prieš pateikiant atšaldyti. Taip pat tinka saldus vynas iš vėliau nuskintų vynuogių, tvirtas rausvasis arba božolė. Šį patiekalą dar siūloma ragauti su paskrudinta balta duona ir užsigerti tauriu saldžiu, klampiu baltuoju vynu (gali būti ir atogražų vaisių aromato), kurio subtilus rūgštumas dera su kepenėlių riebumu. Puikiai tinka ir obuolių brendis.
Kilmės šalis: Ispanija
Prekės kodas: 59503