Moya Matcha – kokia jos istorija?

Moya Matcha yra autentiškos japoniškos matcha, auginamos Kioto prefektūros Uji regione, prekės ženklas, žinomas dėl aukščiausios kokybės žaliosios arbatos auginimo daugiau nei 800 metų. Uji regionas garsėja derlingu dirvožemiu ir švariu vandeniu. Žaliosios arbatos augalai turi idealias sąlygas augti dėl kalvų, kurios suteikia gerą saulės šviesą, dažną rūką, saugančius gležnus lapus nuo šalčio ir daug kritulių.

Moya Matcha yra kruopščiai auginama ir nurenkama mažuose, šeimai priklausančiuose ekologiškos arbatos laukuose. Tada ji apdorojama vietoje, kad būtų užtikrinta visų mūsų rūšių šviežumo kokybė. Prieš sumalant iki arbatos miltelių arbatos lapai laikomi specialiose saugyklose minusinėje temperatūroje. Vėliau ji supakuojama į pakuotes ir išsiunčiama iš Japonijos. Tai padeda išsaugoti visas arbatos lapų savybes ir išlaikyti aukštą mineralų bei antioksidantų kiekį.

Mūsų kokybę patvirtina griežti standartai, ES ekologinis sertifikatas ir JONA išduotas Japonijos ekologinis sertifikatas. Tai reiškia, kad „Moya Matcha“ auginama žemėse, kuriose nėra pesticidų, ir kiekviena partija yra kruopščiai tikrinama, ar nėra galimų cheminių medžiagų likučių.

Moya Matcha arbata yra keturių rūšių: aukščiausios kokybės Premium, tradicinė, kasdienė ir kulinarinė. Matcha rūšys skiriasi ne tik išvaizda ir maistinių medžiagų kiekiu, bet pirmiausia – skoniu.

Moya Matcha“ yra Europos Bendrijos prekių ženklas, saugomas pagal ES teisę ir „Moya Europe“ nuosavybę.

Gourmet life – mes esame oficialūs Moya Matcha astovai Lietuvoje ir tuo labai didžiuojamės. Galime klientams pasiūlyti aukščiausios kokybės Matcha arbatą ir būti užtikrinti, jog ji jiems tikrai patiks! Patys ilgai rinkomės ir ieškojome aukštos kokybės Matchos ir ją suradome! Kviečiame išbandyti Moya Matcha ir tuo įsitikinti!