Koks populiariausias Panettone pyragas 2024 metais?

Panettone pyragas – tradicija atėjusi iš Italijos ir puikiai įsitvirtinus jau ir Lietuvoje. Vis daugiau žmonių renkasi Panettone pyragą ant savo šventinio stalo arba kaip dovaną verslui arba artimajam. Tai puikus pasirinkimas, nes tai yra autentiškas, kokybiškas produktas, kurį galite įsigyti Gourmet life parduotuvėje.

Gourmet life buvo vieni pirmųjų, kurie pristatė Panettone pyragus Lietuvai ir užtikrina aukščiausią kokybę, skonį bei DRĖGNUMĄ! Gourmet life atsirenka gamintojus, kurie atitinka kokybės standartą ir džiugina klientus, kurie grįžta pas mus metai iš metų.

Tad kokį pyragą pasirinkti šventiniam stalui arba dovanai?

Klasika – su razinomis ir cukatais

Klasikinis Panettone pyragas, nuo kurio ir prasidėjo visa Panettone gamyba yra su razinomis, apelsinų žievelių cukatais. Jis yra gaminamas su sviestu, yra laikomas šventiniu skoniu.

Su pistacijomis

Panettone pyragas su pistacijų kremu – pistacijos – iš esmės 2024 metų trendas. Tie kas mėgsta riešutinius skonius, šokoladą – renkasi būtent šį. Jis šlapias, kremas suteikia subtilaus riešutinio skonio bei yra mėgiamas tų, kurie klasikinio atsisako, nes nemėgsta cukatų arba razinų.

Su tiramisu kremu

Panettone pyragas su tiramisu – klasikinis itališkas skonis, kuris nukelia mus ten. Kava, šokoladas subtiliai susijungia ir sukuria nepakartojamą visumą burnoje.

Su šokoladu ir romu

Panettone pyragas su šokoladu ir romu – skonis, kuris taip pat jau tapo klasika, jį renkasi tie, kurie mėgsta aromatingą ir išraškingą skonį. Juodasis šokoladas bei romas yra tobulai derinami ingredientai, kurie susijungiant sukuria nepaprastą patirtį.