Per Kalėdas rinkitės rankų darbo Panettone – italų Kalėdų tradicijos išskirtinį desertą.
Fermentuotos tešlos pyragas, kurį mūsų konditerijos šefas Stefano Priolo kruopščiai apdirba ir supakuoja rankomis per 48 valandas. Tiesą sakant, lėtai ir natūraliai fermentuodami mūsų kartos motinines mieles, gauname minkštą tešlą, kurią užpildome cukruota apelsino žievele, australiškomis razinomis ir Madagaskaro vanilės sėklomis.
Mūsų tradicinis panettone yra minkštos struktūros, švelnaus ir švaraus skonio, todėl, mūsų klientų nuomone, yra labai lengvas ir lengvai virškinamas.
Šis Panettone yra tarp geriausių panettone Italijoje pagal Gambero Rosso, La Repubblica, Mastro Panettone ir Bakery 3.0 (Milanas).
2020 m. gruodžio mėn. mūsų panettone pateko tarp 10 geriausių panettone aklojoje „Gambero Rosso“ degustacijoje.
Kilmės šalis: Italija
Prekės kodas: 60396