Trumas – prabangusis tradicinės virtuvės karalius! Viduramžių miesto Gubbio širdyje, žaliose Umbrijos kalvose „Dulcis in fundo“, restorano šefas ir savininkas Alessio Manucci trumus perka iš vietinių rinkėjų. Trumai – reta grybų rūšis, kurių vaisiakūniai randami po žeme. Specialiai šiems delikatesiniams grybams ieškoti dresuojami šunys, kurie išmokomi kasti žemę ten, kur užuodžia trumo kvapus. Alessio Manucci trumai kruopščiai atrenkami ir rūšiuojami pagal dydį, formą, spalvą, kvapą – taip užtikrinamas šviežiausias ir aukščiausios kokybės produktas. Alessio Manucci laikosi senovinių trumų perdirbimo tradicijų ir siūlo sveikų, gurmaniškų produktų su trumais.
Trumų skonis – suplėkęs ir saldus, labai intensyvus miško kvapas, sumišęs su miško natomis. Vyno degustuotojai jį vadina “miško paklote “. Greta visą „burnos pasaulį“ formuojančių pagrindinių skonių – saldumo, rūgštumo, sūrumo ir kartumo yra ir penktas skonis umami. Visi Europoje augantys grybai, ypač baltieji, juodieji trumai tiesiog šio skonio bomba.
Šis majonezas su juodaisiais vasaros trumais GOURMET LINE suteikia unikalumo net paprasčiausiems patiekalams. Šis majonezas dera su įvairiais maisto skoniais ir juos sustiprina. Kepsnys su trumų majonezu tampa mėsingesnis, kiaušiniai gurmaniškesni, ir kiekvienas valgio kąsnis suteikia daugiau pasitenkinimo. Majonezas su trumais idealiai tinka ryžiams, makaronams, žaliai mėsai, kiaušinienei, sūriui ir kumpiui pagardinti, puikiai tinka prie bulvių, galite naudoti iškart prieš patiekiant, ar gaminimo metu.
Kilmės šalis: Italija
Prekės kodas: 59387