Rinkinį sudaro:
Pistacijų kremas SISINNI su stevija be pridėtinio cukraus 380g
Tahini pasta 100% KANDYLAS Veria 350g
Jums tereikės pasirūpinti šokoladu bei Kataifi tešla ir galėsite namuose pasigaminti Dubai šokoladą!
Dubai šokolado receptas:
2 šaukštai nesūdyto sviesto
kataifi tešlos, susmulkintos
200g pieniško šokolado plytelės, grubiai supjaustytos
200g. tamsaus šokolado plytelės, grubiai supjaustytos
1/2 puodelio pistacijų kremo
1/4 puodelio tahini
Eiga:
1 veiksmas
Didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies ištirpinkite sviestą. Sudėkite kataifi tešlą ir kepkite, skrudindami kataifi iki giliai auksinės rudos spalvos ir traškumo (bet nesudeginkite). Nukelkite nuo ugnies ir atidėkite atvėsti.
2 veiksmas
Į didelį dubenį, kurį galima naudoti mikrobangų krosnelėje, sudėkite visą susmulkintą šokoladą. Šildykite mikrobangų krosnelėje 2 minutes, pusiaukelėje sustodami pamaišykite. Baigę išmaišykite – šokoladas turi ištirpti ir būti lygus.
3 veiksmas
Šokolado plytelės formoje supilkite ploną sluoksnį ištirpusio šokolado. Įdėkite į šaldytuvą, kad šokoladas sustingtų 10 minučių.
4 veiksmas
Į didelį dubenį sudėkite skrudintą kataifi, pistacijų kremą ir tahini. Gerai išmaišykite, kad tolygiai susimaišytų.
5 veiksmas
Išimkite šokolado formą iš šaldytuvo. Į formą supilkite storą kataifi mišinio sluoksnį, užpildydami ją. Šaukštu išlyginkite kataifi mišinį. Ant kataifi mišinio supilkite likusį ištirpintą šokoladą, tada paskleiskite šokoladą, kad tolygiai pasidengtų. Formą dėkite atgal į šaldytuvą 30 minučių-1 valandai. Skanaus!
Kilmės šalis: Graikija