Ančiuvių TALATTA pasta iš Kantabrijos 60g

 3.99
 66.50 / kg

Liko 15

Produkto kodas: 60332 Kategorija: Žyma:

XIX amžiaus pabaigoje Kantabrijos santakoje Sicilijos žvejys Džovanis įsimylėjo Doloresą. Iš tos meilės kyla žvaigždė, Kantabriko alisa.
Šiandien pavasarį žvejojame ir apdirbame geriausius ančiuvius vis dar senoviniu tradiciniu metodu, vadovaudamiesi išmintingais Džovanio gestais ir patyrusiomis Dolores rankomis. Nes mums jūra yra brangus išteklius, o Kantabrijos jūros alisa – gražiausia žvaigždė.

Kaip ir visi kiti ančiuvių produktai, ši pasta yra aukščiausios kokybės. Išbandykite makaronų padažuose, salotų padažuose, skrudintose daržovėse ar greitame Bagna Cauda… pasirinkimų begalė. Pagaminta iš rankomis filėtuotų ančiuvių, kurie apdorojami per 24 valandas nuo išlipimo iš valties, ši pasta sujungia kokybišką žuvį su lengvu laikymu ir naudojimu, todėl ji yra jūsų kulinarijos pagrindas!

 

Kilmės šalis: Italija

Prekės kodas: 60332

Svoris 0.06 kg
Sudėtis:

Sudėtis: ANČIUVIAI (88%), alyvuogių aliejus (12%), druska.

Engraulis Encrasicolus rūšys, sužvejotos Ispanijoje gaubiamaisiais tinklais FAO rajone 27 VIII.c Šiaurės rytų Atlanto vandenyne (KANTABRIJOS JŪRA). Iš tvarios ir MSC sertifikuotos žuvies. MSC-C-56862
Grynasis kiekis: 60g
Maistingumas 100g produkto
Energinė vertė 998kJ
238 kcal
Riebalai 16 g
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 2,9g
Angliavandeniais 0 g
Iš kurių cukrų 0 g
Baltymai 28 g
Druska 14 g
*ALERGENAI