Matcha cinamoninės bandelės

Šios neįtikėtinai skanios matcha cinamono bandelės tikriausiai yra pačios geriausios, kurias kada nors ragavote! Minkštos, purios, iki kraštų užpildytoss cinamonu ir veganiškos. Žinoma, pridedant geriausios matcha. 😉 Esame tikri, kad šis skanėstas patiks net tiems, kurie savęs nelaiko rudens entuziastais. 😉 Šis receptas praktiškai skirtas rudens vakarams! Būtinai išbandykite receptą savo virtuvėje ir užpildykite jį nuostabiu cinamono aromatu. Garantuojame, kad akimirksniu pamilsite veganiškas matcha cinamono bandeles.

Ingredientai:

Tešla:

  • 200 ml augalinio pieno 30 ℃
  • 10 g cukraus
  • 300 g augalinio sviesto arba margarino kambario temperatūros
  • 300 g miltų
  • 6 g sausų mielių
  • 7 g Moya Matcha Daily

Įdaras:

  • 50 g kambario temperatūros margarino
  • 200 g cukraus
  • 5 g malto cinamono

      Paruošimas:

      1. Dubenyje sumaišykite sausus ingredientus – miltus, cukrų, mieles ir matcha.
      2. Tada įdėkite kambario temperatūros augalinio sviesto arba margarino ir augalinio pieno, pašildyto iki 30 laipsnių Celsijaus.
      3. Minkykite tešlą ir geriausia suformuokite rutulį. Uždenkite dubenį drėgnu skudurėliu ir palikite apie 30 minučių. Praėjus šiam laikui, iškočiokite tešlą ant miltais pabarstyto paviršiaus, bandydami padaryti ploną sluoksnį.
      4. Tada mentele ištepkite margarinu.
      5. Sumaišykite cukrų su cinamonu ir šiuo mišiniu apšlakstykite margarinu išteptą tešlą. Atsargiai iškočiokite tešlą į pailgą formą, o tada supjaustykite mažesnėmis bandelėmis.
      6. Įdėkite jas į gilią kepimo skardą arba pyrago formą, išklotą kepimo popieriumi.
      7. Kepkite iki 160 ℃ įkaitintoje orkaitėje, naudodami šildymo funkciją iš viršaus į apačią, 20 minučių.