Gurmaniškas gyvenimas per Velykas ir kasdien!

Elektroninė parduotuvė www.gourmetlife.lt – gurmaniški skanėstai jūsų Velykiniam stalui ir skanios dovanos artimiesiems su nuoširdžiu jūsų sveikinimu. Šioje svetainėje galima saugiai ir greitai įsigyti gurmaniškų skanėstų bei skanių dovanų, kurias galima suasmeninti ranka rašytais šiltais palinkėjimais atviruke.

Velykų desertinio stalo pasididžiavimas – tradicinis itališkas „Colomba“ pyragas. Šio pyrago receptūra yra itin panaši į itališko kalėdinio „Panettone“. Jis yra pagamintas iš miltų, kiaušinių, cukraus, natūralių mielių bei sviesto. Neretai į ,,Colomba‘‘ pyragą yra įmaišoma citrusinių vaisių, kurie suteikia gaivumo ir primena artėjantį pavasarį. Iš išorės pyragą dengia traški plutelė su cukraus perlais ir migdolais. Įdomu tai, jog ,,Colomba‘‘ pyragas yra balandžio formos: simbolizuoja taiką.

Gurmaniška naujiena: vytintos datulės iš Saudo Arabijos! Ypatingai įdomu ragauti skirtingų rūšių datules vienu metu, lyginti jas tarpusavyje ir aptarinėti su artimaisiais jaučiamus skonius. Datulės nuo seno yra vertinamos dėl savo maistingųjų medžiagų. Štai pagrindinės jų savybės: natūralaus cukraus šaltinis, vitaminų ir maistinių skaidulų gausa, pasižymi mažu riebalų kiekiu ir žemu glikemijos indeksu, datules rekomenduojama valgyti norint numesti svorio. Tikrai nustebinsite sau mielą žmogų, nusiuntę jam skirtingų datulių rinkinį su sveikinimu. Siūlome paskanauti ir datulių pastos, iš kurios itin greitai pasigaminsite sveikuoliškų rutuliukų.

Susipažinkite su itališkomis, originalios receptūros užtepėlėmis „Ortomio“: tereikia atsukti buteliuką ir jau pradėkite užkandžiaut! Baklažanų ir graikinių riešutų bei artišokų ir paprikų užtepėlės gali praturtinti šaltuosius užkandžius, salotas, taip pat pagardinti ryžių bei makaronų patiekalus. Puikus derinys prie taurės nealkoholinio vyno – ant paskrudintos duonelės tepama užtepėlė. Tobulas pasirinkimas atvykus netikėtiems svečiamas!

Nepraleiskite progos paskanauti migdolų riešutų „Oro del  Maediterraneo“ iš Valensijos regiono. Migdolai auginami Valencijoje, šeimos ūkyje. Riešutai skinami, džiovinami ir iš karto vietoje pakuojami į vakuumines pakuotes, taip išaugomas riešutų šviežumas, švara ir traškumas, sultingumas. Ar žinojote, kad migdolai vadinami riešutų karaliais, kadangi jie laikomi pačiais naudingiausiais žmogaus organizmui, dėl sukaupto kiekio maistinių medžiagų. Migdolus galima valgyti šviežius arba naudoti maisto ruošai, jie puikiai tinka kepiniams, salotoms, įvairiems vaisių kokteiliams, taip pat prie įvairių mėsos, paukštienos ir žuvies patiekalų. Tai ne tik sveikas, bet ir skanus maistas. Paskrudinus juos 10 min orkaitėje galėsite mėgautis nepakartojamai skaniu užkandžiu.

Svarbu: www.gourmetlife.lt užsakius už 30 EUR ir daugiau užsakymai pristatomi nemokamai!