Trumas – prabangusis tradicinės virtuvės karalius! Viduramžių miesto Gubbio širdyje, žaliose Umbrijos kalvose „Dulcis in fundo“, restorano šefas ir savininkas Alessio Manucci trumus perka iš vietinių rinkėjų. Trumai – reta grybų rūšis, kurių vaisiakūniai randami po žeme. Specialiai šiems delikatesiniams grybams ieškoti dresuojami šunys, kurie išmokomi kasti žemę ten, kur užuodžia trumo kvapus. Alessio Manucci trumai kruopščiai atrenkami ir rūšiuojami pagal dydį, formą, spalvą, kvapą – taip užtikrinamas šviežiausias ir aukščiausios kokybės produktas. Alessio Manucci laikosi senovinių trumų perdirbimo tradicijų ir siūlo sveikų, gurmaniškų produktų su trumais.
Trumų skonis – suplėkęs ir saldus, labai intensyvus miško kvapas, sumišęs su miško natomis. Vyno degustuotojai jį vadina “miško paklote “. Greta visą „burnos pasaulį“ formuojančių pagrindinių skonių – saldumo, rūgštumo, sūrumo ir kartumo yra ir penktas skonis umami. Visi Europoje augantys grybai, ypač baltieji, juodieji trumai tiesiog šio skonio bomba.
- Išskirtinis skonis – pajuskite sodrias ir žemiškas trumo natas kiekviename kasnyje.
- Aukščiausia kokybė – Pagaminta iš visiškai natūralių ingredientų, užtikrinančių gurmanišką skonį ir aukščiausią kokybę.
- Medų su trumais galite derinti su skrudinta duona, varškės sūriu, gardinti blynus ar net glazūruoti mėsą.
- Italijos gaminys – Pagaminta Italijoje naudojant autentiškus itališkus trumus, atspindinčius garsų šalies trumų paveldą.
- Be GMO – Sukurta nenaudojant genetiškai modifikuotų ingredientų, kad būtų grynas ir natūralus prieskonis.
Kilmės šalis: Italija
Prekės kodas: 60458