Traški duonelė PATTI su alyvuogių aliejumi ir druska iš Sardinijos, 100g

 4.99
 49.90 / kg

Liko 13

Produkto kodas: 60380 Kategorijos: ,

Panificio Patti įkūrėjas yra Francesco Patti, kuris kadaise persikėlęs iš Sicilijos regiono Italijoje į Pjemontą nusprendė įkurti savo kepyklėlę. Jis gyveno name, kuriame buvo didelė krosnis ir ten gamino pirmuosius Panificio Patti duoniukus. Šeima vertėsi itališkos Ciabbata gamyba, tačiau po poros metų kartu su Francesco Patti paįvairino savo gaminamą produkciją duoniukais ir saldžiais kepiniais. Visa gamybos linija yra rankų darbo, o receptuose yra geriausi ir sveikiausi ingredientai, atitinkantys šeimos misiją, nenaudojant jokių konservantų.

Sardinietiška duonelė yra stačiakampis duonos paplotėlis, plonas, traškus ir auksinės spalvos. Gaminama tik iš keturių ingredientų: kviečių miltų, vandens, mielių ir druskos. Paprasti ingredientai unikaliam, aukštos kokybės produktui.

Subtiliai pagardinta alyvuogių aliejumi ir druska, ši traški duonelė tinka prie putojančių vynų arba puikiai derinama su Jūsų mėgstamomis užtepėlėmis arba pagrindinių patiekalų dekoravimui. Taip pat duonele galima mėgautis ir viena, be jokių pagardų. Šis užkandis tikrai nepaliks Jūsų ir Jūsų svečių abejingų prie užkandžių stalo.

Kilmės šalis: Italija

Prekės kodas: 60380

Svoris 0.1 kg
Sudėtis:

Sudedamosios dalys: kietagrūdžių KVIEČIŲ MILTAI, alyvuogių aliejus, druska, alaus mielės.

Kilmės šalis: Italija

Maistingumas 100g produkto: Energinė vertė (470Kcal/1975kJ), riebalai (17.4g), iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (3g), angliavandeniai (67.7g), iš kurių cukrų (1.4g), baltymai (10.7g), druska (2.5g).
Grynasis kiekis: 100gr
Geriausias iki: (žiūrėti pakuotės apačioje).
*ALERGENAI