Pyragas mini Panettone ORE LIETE su pistacijų kremu 100g

 3.29
 4.39 / kg

Kiekis RIBOTAS.

Neturime

Pranešti kai prekė vėl bus sandėlyje

Produkto kodas: 60404 Kategorija: Žyma:

Mini Panettone su pistacijų kremu yra rankų darbo skanėstas, puikiai tinkantis tiems, kurie mėgsta sodrų ir kreminį pistacijų skonį. Praktiško 100 gramų formato šis mini panettone idealiai tinka saldžiam poilsiui arba kaip gurmaniška dovana. Jo minkšta tešla, paruošta iš pasirinktų ingredientų, praturtinta kreminiu pistacijų įdaru, todėl ji tampa nenugalima. Puikiai tinkantis Kalėdų laikotarpiui, bet puikiai tinkantis ir kitoms ypatingoms progoms, Pistachio Panettoncino sujungia tradicijas ir naujoves, kad pasiūlytų nepakartojamą skonį. Pagaminta Italijoje, su Ore Liete kūrybai būdingu rūpesčiu ir dėmesiu.

 


Kilmės šalis: Italija

Prekės kodas: 60404

 

 

Svoris 0.1 kg
Išmatavimai 19 × 19 × 17 cm
Sudėtis:

Sudėtis: KVIETINIAI miltai, PISTACIJŲ kremas [cukrus, gliukozės sirupas, vanduo, saulėgrąžų aliejus, PISTACIJŲ pasta (5,0%), nugriebto PIENO milteliai, natūralios kvapiosios medžiagos, tirštiklis: pektinas (E440ii), konservantas: kalio sorbatas; morkų – moliūgų ir spirulinos koncentratas, druska], KIAUŠINIAI*, cukrus, SVIESTAS (PIENAS), raugas (KVIETINIAI miltai, vanduo), emulsiklis: riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, kakavos sviestas, nugriebto PIENO milteliai, druska, kvapiosios medžiagos.
Produkto sudėtyje gali pasitaikyti RIEŠUTŲ, GARSTYČIŲ, SOJOS. *ant kraiko laikomų vištų.
Maistingumas 100g. Energinė vertė 1668 kJ/ 398 kcal., riebalai 18g., iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 10g., angliavandeniai 51g., iš kurių cukrų 25g., skaidulos 1,1g., baltymai 7,4g., druska 0,5g.

*ALERGENAI