Vynuogių veislė – 100% Negroamaro.
Vynuogininkystės detalės
Vynuogynai yra nedideliame Desmontà kaimelyje pietrytinėje Veronos dalyje. Teritorija plokščia su smėlingu-molingu dirvožemiu. Klimatas žemyninis: vasaromis tvanku ir karšta, o žiema šalta ir miglota. Šios savybės, labai panašios į Bordo vietovėje esančias savybes, lėmė, kad tarptautinės vynuogių veislės puikiai prigijo ir išsivystė.
Brandinimas
Po pietų nuskintos vynuogės iš karto spaudžiamos. Fermentacija vyksta vynuogėse, jos fermentuojamos su odelėmis 12 dienų, siekiant optimaliai išgauti odelėse esančius aromatinius komponentus ir spalvą. Šios fazės metu fermentacijos temperatūra kontroliuojama 28-30 °C. Brandinimas atliekamas 6 mėnesius plieno talpykloje.
Alkoholis: 15,5%
Spalva: intensyvi rubino raudona su violetiniais atspindžiais link granato.
Kvapas: sudėtingas ir gilus su juodųjų uogų natomis. Prieskonių, skrudintos medienos ir tabako užuominos.
Skonis: gausus, sodrus, aksominis ir intensyvus.
Derinimas su maistu: Puikiai tinka su prieskoniais ir aštriais sūriais su garstyčiomis ir mėsos troškiniais.
Patiekite: neatšaldytą, 18-20°C.
Kvapas: sudėtingas ir gilus su juodųjų uogų natomis. Prieskonių, skrudintos medienos ir tabako užuominos.
Skonis: gausus, sodrus, aksominis ir intensyvus.
Derinimas su maistu: Puikiai tinka su prieskoniais ir aštriais sūriais su garstyčiomis ir mėsos troškiniais.
Patiekite: neatšaldytą, 18-20°C.
Kilmės šalis: Italija
Prekės kodas: 200408