Aukštos kokybės matcha su subalansuotu sodriu kartaus-saldaus skonio, kreminės tekstūros ir malachito žalios spalvos. Dėl sodraus skonio jis puikiai tinka gerti ne tik vieną, bet ir latte, kokteilius ir limonadus. Jis gaunamas 1 ir 2 derliaus metu iš arbatos augalų, kurie yra specialiai tamsesni nuo tiesioginių saulės spindulių. Šis procesas lemia didesnį chlorofilo ir L-teanino kiekį ir sodresnę, žalesnę spalvą. Tada švieži lapai surenkami, išdžiovinami ir sumalami iki miltelių.
„Moya Matcha Traditional“ auginama Kioto prefektūros Uji regione, garsėjančiame aukščiausios kokybės žaliosios arbatos auginimu daugiau nei 800 metų. Uji regionas garsėja derlingu dirvožemiu ir švariu vandeniu. Žaliosios arbatos augalai turi idealias sąlygas augti dėl kalvų, kurios suteikia gerą saulės šviesą, dažnai rūko, saugančius gležnus lapus nuo šalčio ir daug kritulių. Moya Matcha yra kruopščiai auginama ir nuimama mažuose šeimai priklausančiuose ekologiškos arbatos laukuose. Tada jis apdorojamas vietoje Japonijoje ir išsiunčiamas mažomis partijomis, kad būtų užtikrintas visų mūsų rūšių šviežumas. Tai padeda išsaugoti visas arbatos lapų savybes ir išlaikyti aukštą mineralų bei antioksidantų kiekį.
Lygiai taip pat lengva sumaišyti matchą su pieno plakikliu. Į puodelį ar stiklinę įdėkite plokščią arbatinį šaukštelį matcha (1,5 g) ir užpilkite 100 ml karšto vandens. Gerai išmaišykite ir įpilkite daugiau vandens. 1 arbatinis šaukštelis paprastai suteikia 200-250 ml matcha gėrimo. Kaip ir su kava, vieni mėgsta gerti stiprų matcha espreso kavą, kiti nori įpilti daugiau vandens. Matcha taip pat galite maišyti su sultimis ar pienu.
Kilmės šalis: Japonija
Prekės kodas: 59910