“Finca la Rosala” įkūrėjas Pedro Ciudad Imedio nuo pat vaikystės domėjosi riešutais. Ypatingai jam buvo smalsu stebėti savo kaimyną Angelito, kuris užsiiminėjo riešutų skrudinimu ir kuris perdavė visas savo paslaptis ir žinias jam. Po kaimyno mirties, Pedro pats pradėjo užsiiminėti riešutų skrudinimu ir šis jo pomėgis išaugo iki „ Finca la Rosala „.
Su gochujang padažu. (raudonojo čili pasta)
Viena iš paskutinių pastarųjų metų gastronomijos tendencijų: „Korean BBQ“, daugiausia sudaryta iš gochujang. Kartu su mūsų išskirtiniais anakardžių riešutais ir natūralaus dūmo prisilietimu, siekiame atkurti gerą korėjietišką kepsnį su dūmo skoniu jūsų gomuryje.
Ar žinojote, jog riešutai turi būti laikomi šaldytuve?
Labai mažai žmonių žino, kad riešutai turi būti laikomi šaldytuve hermetiškai uždaryti (maišeliuose su užtrauktuku ar stikliniuose indeliuose), nes jei jie nėra sandariai uždaryti, jie sušlampa. Priežastis juos laikyti šaltai (4-6ºC) yra ta, kad tokiu būdu jie daug ilgiau išlaiko visas savo organoleptines savybes. Riešutus atidarius, vėl hermetiškai uždarius ir laikant šaldytuve, jie išlaiko savo šviežumą apie metus laiko. Išbandykite patys savo namuose, nustebsite! P.S. Prieš valgymą rekomenduojama riešutus bent 10 minučių palaikyti kambario temperatūroje, tokiu būdu labiau atsiskleis jų skonis.
Kilmės šalis: Vietnamas
Prekės kodas: 59772