Pyragas CASA PRIOLO Panettone Clasicco Artisan 1kg

 52.99
 52.99 / kg

Kiekis RIBOTAS.

Neturime

Pranešti kai prekė vėl bus sandėlyje

Produkto kodas: 60396 Kategorijos: ,

Per Kalėdas rinkitės rankų darbo Panettone – italų Kalėdų tradicijos išskirtinį desertą.

Puikus raugintas produktas, kurį mūsų konditerijos šefas Stefano Priolo kruopščiai apdirba ir supakuoja rankomis 48 valandas. Tiesą sakant, lėtai ir natūraliai raugdami mūsų kartos motinines mieles, gauname minkštą tešlą, kurią užpildome cukruota apelsino žievele, australiškomis razinomis ir Madagaskaro vanilės sėklomis.

Mūsų tradicinis panettone yra minkštos struktūros, švelnaus ir švaraus skonio, todėl, mūsų klientų nuomone, yra labai lengvas ir lengvai virškinamas.

Šis Panettone yra tarp geriausių panettone Italijoje pagal Gambero Rosso, La Repubblica, Mastro Panettone ir Bakery 3.0 (Milanas).

2020 m. gruodžio mėn. mūsų panettone pateko tarp 10 geriausių panettone aklojoje „Gambero Rosso“ degustacijoje.


Kilmės šalis: Italija

Prekės kodas: 60396

Svoris 1 kg
Sudėtis:

Sudedamosios dalys: KVIETINIAI MILTAI, SVIESTAS, KIAUŠINIO trynys, cukrus, razinos, cukruoti ekologiškų apelsinų kubeliai, natūralios motininės mielės (KVIEČIŲ), medus, druska, ekologiška citrinos žievelė, apelsino žievelės, Madagaskaro vanilės ankštis.
Maistingumas 100gr.: Energinė vertė 382 kJ / 1603 kcal, riebalai 12g., iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 8,0g., angliavandeniai 52g., iš kurių cukrų 23g., baltymai 6,1g., druska 0,506g.

*ALERGENAI