Ši aliejų linija išskirtinai iš Sicilijos teritorijų, griežtai sertifikuota Žemės ūkio, maisto ir miškininkystės politikos ministerijos pripažintų įstaigų, kurios kontroliuoja ir sertifikuoja visą gamybos grandinę nuo alyvuogių kilmės ir pripažintų veislių iki pakavimo sunumeruotuose buteliuose.
Naudojamos įvairios alyvuogės: nocellara dell’Etna, nocellara del Belice;
Gamybos sritis: Etnos šlaitai, Simeto slėnis;
Alyvuogių giraičių aukštis virš jūros lygio: 500-800 metrų virš jūros lygio;
Rūgštingumas %: nuo 0,20 iki 0,50
Derliaus nuėmimo būdas: rankomis su šukomis;
Subrendimas derliaus nuėmimo metu: ankstyvas;
Ištraukimo sistema: nenutrūkstamas integruotas per 8 valandas nuo derliaus nuėmimo.
Išvaizda: žalia su auksiniais atspalviais;
Kvapas: vidutinio vaisinio su žolės atspalviu;
Skonis: intensyvus
Derinimas su maistu: galima gardinti neapdorotą keptą raudoną mėsą ir ankštines daržoves;
Kilmės šalis: Italija
Prekės kodas: 60262