BABA pyragas tai Neapolietiškas desertas gaminamas naujoviškai su Romu arba Limoncello, išlaikant išskirtinį skonį bei tekstūrą. Šis pyragas yra ruošiamas, fermentuojamas, kepamas ir mirkomas tiesiai į stiklainį, kad skonis būtų labiau koncentruotas ir kvapnesnis, neišsklaidant skonių ir išlaikant kaip ką tik iškeptą kepinį, išsaugant visus jo aromatus ir skonius.Tai itin aromatingas, minkštas bei drėgnas pyragas.
Casa Priolo kepyklėlė – šeimos verslas, kurioje pyragai yra kruopščiai gaminami rankomis. Šefas ruošdamas šiuos pyragus kruopščiai užmaišo tešlą, vėliau ji yra mirkoma Rome arba Limoncello gėrime, o tai sukuria aromatingą bei sultingą rezultatą. Visi aromatai, kurie naudojami pyrago kepimo metu atsiskleidžia tik atidarius stiklainį, kuomet pradedate mėgautis šiuo išskirtiniu desertu. Naudojamas vakuumas, kuris užvakumuoja pyragą stiklainyje, išlaiko jo šviežumą bei aromatingumą. Mūsų Babà išsiskiria neįprastu NATŪRALIŲ MIELŲ naudojimu vietoj alaus mielių, kurios suteikia absoliučiai nepakartojamą aromatą, poskonį ir minkštumą. Norėdami mėgautis kuo puikiausiai, rekomenduojame jį atidaryti bent 20 minučių prieš patiekiant.
Vartojimo rekomendacijos: Atidarius indą, patartina peiliu perpjauti perimetrą ir išimti pyragą iš stiklainio. Tada supjaustykite mažais gabalėliais arba griežinėliais, kaip norite. Puikiai dera prie labai saldžių vynų, romo ar Limoncello ar kavos ir arbatos. Nerekomenduojama vaikams ir nėščioms.
Gražūs stiklainiai, kuriuose yra šie pyragai – gali būti prikelti antram gyvenimui! Panaudokite juos vazai, laikykite juose sausainius, saldainius ar kitus produktus.
Kilmės šalis: Italija
Prekės kodas: 60068