
Tradicinis itališkas pyragas „Panettone“
Panettone pyragai gaminami pagal tradicinį itališką receptą. Panettone gamybos ciklas vidutiniškai du kartus ilgesnis, dėl tipiško Venecijos gamintojo ir taip suteikia šiam Panettone daugiau aromato ir skonio, kuris negali būti pasiektas trumpesniu gamybos ciklu. Speciali gamybos technologija reikalauja naudoti tik kiaušinio trynius, dėl specialios vėsinimo gamybos technologijos, kurios metu Panettone laikomi aukštyn kojom. Pagrindinis privalumas šios atvėsinimo technologijos, kad tai yra visiškai natūralus procesas, kuris leidžia išlaikyti purų pyragą, cukruotus vaisius ir razinas. Cukruoti vaisiai ir razinos yra atrinktos tik iš geriausių Italijos ir ar kitų užsienio gamintojų.
Gaminiuose naudojami natūralūs produktai – aukščiausios kokybės kvietiniai miltai, sviestas, kiaušiniai, „cukatai“ cukruotos apelsinų žievelės, razinos.