Vyšninės paprikos LAGADAS įdarytos pelėsiniu sūriu 1590g

 25.99
 16.35 / kg

Liko 5

Produkto kodas: 59672 Kategorija:

Lagadas kompanija – su didžiausia pagarba kulinariniam paveldui ir tradicijoms, žemei ir jos vaisiams, maistui ir jo gavėjams gamina įdarytas marinuotas daržoves. Savo ūkiuose daržoves kompanija augina patys. Tai užtikrina šviežumą ir aukščiausios kokybės produktus. Dar vienas išskirtinumo faktorius yra tai, kad pasirenka nenaudoti staklių, todėl visa gamyba atliekama rankomis. Šio pasirinkimo rezultatas – kiekvienas stiklainis yra unikalus; tai apima mūsų darbuotojų kūrybiškumą. Kitos įmonės bėgant metams bandė atkartoti Lagadas slaptą receptą / procesą. Tai parodo, jog Lagadas gamina tik aukščiausios kokybės produktus, jie taip pat vertiną kiekvieną bandymą kaip savo kokybės papildymą! Kiti gali pabandyti, bet Lagadas marinuoti produktai yra patys geriausi.

Vyšninės paprikos yra itin skanios dėl malonaus, saldžiarūgštio skonio. Nepaisant to, jos taip pat turi didelę maistinę vertę, nes juose yra vitamino C, kuris turi antioksidacinį poveikį, ir kitų vitaminų, tokių kaip vitaminas B, vitaminas A ir K. Kartu su mėlynuoju pelėsiniu sūriu, kuris lėtai bręsta, kad suteiktų visus savo skonius, jie sukuria neįtikėtinai skanų derinį.

Šios paprikos itin dera su:

  • Patiekalais su sūriais
  • Visais BBQ patiekalais
  • Suteikia nuostabų skonį pyragams su sūriu ir suflė

Kilmės šalis: Graikija

Prekės kodas: 59672

Svoris 1.59 kg
Sudėtis:

Sudedamosios dalys: saulėgrąžų aliejus, vyšninės paprikos (60% sauso svorio), įdaras: pelėsinis sūris (22% sauso svorio), edesma sūris (vanduo, nugriebto pieno milteliai, pieno baltymai, druska, šliužo fermentas, emulsikliai E471, jogurto kultūra), cukrus, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga, acto ir citrinos rūgštis, tirštiklis: kalcio chloridas, stabilizitarius: ksantano derva.

Maistingumas 100ml produkto – energetinė vertė 184Kcal / 769Kj, riebalų 10.1g., iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 3.8g., angliavandeniai 20g., cukrus 18.2g., baltymai 4.4g., druska 2.5g.

Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje, saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių, nešaldyti.