Gamintojas: Somerbosch Wines, Stellenbosch, Pietų Afrika
Derlius: 2021
Alkoholio kiekis: 14,5 % tūrio
Likutinis cukrus: 4,1 g/l
Rūgštingumas: 5,2 g/l
Kilmės šalis / regionas: Stellenbosch, Pietų Afrika
Derliaus nuėmimas: Rankomis
Fermentacija: Mazeracija (minkštimo fermentacija), nerūdijančio plieno talpose
Brandinimas: 12 mėnesių prancūziško ir amerikietiško ąžuolo statinėse (antro-trečio ir ketvirto naudojimo), su malolaktine fermentacija.
Skonis: jaunas, šviežių vaisių aromatas su raudonųjų serbentų natomis ir paprastu, atpažįstamu Cabernet charakteriu. Skonyje jaučiami juodieji pipirai.
Rekomenduojama su: mėsos patiekalais, sūriais, mėsos paštetais.
Patiekimo temperatūra: 16–18 °C
Kilmės šalis: Pietų Afrika
Prekės kodas: 200457