“Finca la Rosala” įkūrėjas Pedro Ciudad Imedio nuo pat vaikystės domėjosi riešutais. Ypatingai jam buvo smalsu stebėti savo kaimyną Angelito, kuris užsiiminėjo riešutų skrudinimu ir kuris perdavė visas savo paslaptis ir žinias jam. Po kaimyno mirties, Pedro pats pradėjo užsiiminėti riešutų skrudinimu ir šis jo pomėgis išaugo iki „ Finca la Rosala „.
Mūsų populiariausi riešutai saldžiame ir skaniame kokteilyje: plikyti žemės riešutai, Valensijos migdolai, anakardžiai ir pekano riešutai. Rankų darbo skrudinimas su specialiu cukranendrių cukraus mišiniu. Idealiai tinka nustebinti kiekvieną maisto mylėtoją!
Ar žinojote, kad riešutai visada turi būti laikomi šaldytuve?
Labai mažai žmonių žino, kad riešutai turi būti laikomi šaldytuve hermetiškai uždaryti (maišeliuose su užtrauktuku ar stikliniuose indeliuose), nes jei jie nėra sandariai uždaryti, jie sušlampa. Priežastis juos laikyti šaltai (4-6ºC) yra ta, kad tokiu būdu jie daug ilgiau išlaiko visas savo organoleptines savybes. Riešutus atidarius, vėl hermetiškai uždarius ir laikant šaldytuve, jie išlaiko savo šviežumą apie metus laiko. Išbandykite patys savo namuose, nustebsite! P.S. Prieš valgymą rekomenduojama riešutus bent 10 minučių palaikyti kambario temperatūroje, tokiu būdu labiau atsiskleis jų skonis.
Kilmės šalis: Žemės riešutai: Brazilija, migdolai: Ispanija, anakardžiai: Vietnamas, pekano riešutai: JAV.
Prekės kodas: 59776