Pyragas Panettone SCARPATO su Tiramisu kremu 1,1kg

 18.99
 17.26 / kg

Kiekis RIBOTAS.

Neturime

Produkto kodas: 59760 Kategorijos: , Žymos: ,

Vieno mėgstamiausių pasaulyje desertų skonis, įdėtas į minkštą kavos skonio tešlą ir užpildytas skaniu maskarponės sūrio kremu. Nenumaldomas malonumas, kuriuo galima mėgautis apibarsčius kakavos dulkes ant kiekvienos riekelės.

Scarpato – mums patinka klausytis savo rankų. Įgudusios rankos, kurios parodo meistriškumo vertę. Mėgstame nesenstančio pasiruošimo lėtumą, kuris sukuria malonumą, kuris užburia akimirksniu. Mėgstame jus nustebinti dar prieš paragaudami vieno iš mūsų gaminių, nes gėris taip pat skirtas akims. Mėgstame savo darbą: tradicijų ir kūrybiškumo susitikimą, kuris mus džiugina kiekvieną dieną. Skirtingi kūriniai su vienu bendru ingredientu: laiku. Reikia 72 valandų, kad kiekvienam mūsų meistrų kūriniui būtų suteikta gyvybė. Valandos reikalingos keturių tešlų apdirbimui, ilgam rauginimui, lėtam virimui ir brangiam poilsiui. Taip laikas mūsų dirbtuvėse virsta švelnumu, aromatu ir skoniu: štai dėl ko Pasticceria Scarpato nesupainiojama.

Neužtenka pasirinkti kokybiškų ingredientų, juos reikia pasirinkti tinkamus. Pavyzdžiui, daug baltymų turintys miltai, tinkami ilgai raugti, pavyzdžiui, šviežios grietinėlės tešlos sviestas minkštesnėms tešloms, pavyzdžiui, itališkas cukrus iš tvaraus žemės ūkio. O kai tinkamo ingrediento nėra, sukuriame jį savo rankomis. Taip buvo sukurtos Scarpato motininės mielės, atnaujinamos tris kartus per dieną daugiau nei 100 metų; todėl savo raugintų produktų kremus ir glajus ruošiame kasdien. Tokiu būdu vienintelis, kurį žino mūsų konditerijos šefai.

Scarpato savo pyragams sukuria rankų darbo pakuočių grožį, kuris paverčia juos nuostabiomis dovanomis, kurias reikia išpakuoti. 

Scarpato pyraguose naudojami produktai:

  • Daugiau nei 100 metų Scarpato motininės mielės buvo laikomos ir atnaujinamos tris kartus per dieną. Tai leidžia kepamiems produktams išgauti išskirtinius skonius ir aromatus.
  • Saldaus ir tyro skonio konditerijos sviestas, gaunamas iš geriausios šviežios grietinėlės, idealiai tinka minkštesniems desertams.
  • Scarpato Panettone pyraguose naudojamas tik 100% itališkas cukrus, gaunamas iš tvaraus žemės ūkio, gaminamas laikantis auginimo procesų, tausojančių aplinką ir žmonių sveikatą.
  • Pasirinktas kvietinių miltų mišinys su dideliu baltymų kiekiu, idealiai tinkantis ilgai kildinti Scarpato motininėms mielėms.
  • Atrinkti sicilietiško apelsino ir deimantinio kedro kubeliai, subtiliai cukruoti, švelnios tekstūros ir ryškaus skonio
Scarpato konditerijos šefų aistros kyla rankų darbo kremų kokybėje, kuri, susimaišiusi su tešla, sukuria unikalų pyragą.

 


Kilmės šalis: Italija

Prekės kodas: 59760

Galioja iki: 2023.03.31

 

 

Svoris 1.1 kg
Sudėtis:

Sudėtis: Tiramisu įdaras 25%, (MASCARPONE* 21,3% (Pasterizuotas kremas, pasterizuotas PIENAS*, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: pieno rūgštis), gliukozės sirupas, kremas, iš dalies nugriebtas PIENAS*, cukrus, sviestas, alkoholis, RICOTTA* varškė (išrūgos iš karvės PIENO*, druska, citrinų rūgštis), tirštikliai: pektinas ir natrio alginatas, KIAUŠINIAI*, prieskoniai, konservantas: kalio sorbatas), KVIETINIAI* miltai, KIAUŠINIAI*, cukrus, SVIESTAS*, natūralios mielės (KVIEČIŲ* miltai, vanduo), gliukozės sirupas, KIAUŠINIO* trynys, emulsikliai: augalinės kilmės riebalų rūgščių mono ir digliceridai, džinas, nenugriebtas PIENAS*, 100% Colombia Arabica kavos milteliai 1%, kakava, sviestas, druska, nugriebto PIENO* milteliai, prieskoniai, kakavos milteliai paketėlyje 30g. Sudėtyje gali pasitaikyti MIGDOLŲ*, LAZDYNO RIEŠUTŲ*, PISTACIJŲ* ir SOJOS*.

Maistingumas 100gr. produkto: energetinė vertė 1580kj/379 kcal, riebalai 17,8g. iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 11,4g., angliavandeniai 46,5g., iš kurių cukrų 26,9g., baltymai 6,7g., skaidulos 2,5g., druska 0,6g.
*ALERGENAI