„Cacao Sur del Lago“ šokoladas gaminamas iš geriausių, atogrąžų pakrančių į pietus nuo Marakaibo ežero, atrinktų pupelių. Tai neprilygstamas mišinys, kuriame gausu senovinių Criollo ir Trinitario kakavos hibridų bei nedidelio kiekio Amazonės kakavos. Aromatinga kakava su nepakartojamu skoniu, pasižyminčia maloniomis migdolų, lazdyno riešutų, kavos ir gėlių natomis, suteikiančiomis gomuriui platų aromatų spektrą.
„Majani“ – seniausia Italijos šokolado gamykla, įkurta 1796 m. ir vis dar valdomas 9-osios Majani šeimos kartos.
Esame viena iš nedaugelio įmonių, kurios 100 % gamina šokoladą nuo pupelių iki šokolado plytelių, t. y. visas mūsų šokoladas gaminamas perdirbant kakavos pupeles, iš kurių 85 % sudaro „Fino de aroma“ – geriausia pasaulyje kakava iš Venesuelos, Kolumbijos, Peru ir Ekvadoro. Tai reiškia, kad kakavos pupeles savo gamykloje perdirbame gamindami savo kakavos pastą.
Naudojame 100 % itališkus lazdyno riešutus (iš Pjemonto), migdolus ir cukrų.
Kaip ir visos kitos kakavos pupelės, net ir likusios žaliavos yra visiškai perdirbamos mūsų gamykloje. Visi mūsų produktai yra:
– 100 % pagaminti Italijoje ir natūralūs
– be GMO, dažiklių, glitimo, palmių aliejaus
– pagrindiniai mūsų produktai yra patentuoti (Cremini, Scorza ir Tortellini)
– atsekamumas ir kokybė visada kontroliuojami, turint FSSC22000 sertifikatą
– visi mūsų produktai tinka vegetarams, o dauguma jų – net veganams
– daugiau nei 130 prekių sertifikuoti pagal Halal
Kilmės šalis: Italija
Prekės kodas: 60533