Putojanti arbata ACALA Red Wine Style (D) 0,75l

 9.99
 13.32 / L

Liko 12

Produkto kodas: 59522 Kategorija:

ACALA Premium Kombucha gamina Lietuvoje įsikūrusi ACALA Group, kuri yra viena pirmųjų Premium kombučia gėrimų gamintojų pasaulyje. Pasitelkdami senovės tradicijas, naujausias technologijas, natūralios parfumerijos žinias bei 20 metų someljė patirtį, savo srities profesionalai kuria aukščiausios kokybės taurų, putojantį fermentuotą arbatos gėrimą. Gamyboje naudojama gyva ugnis ir Premium ingredientai: Druskininkų šaltinio vanduo, 100% natūralios sultys, rinktinės arbatos ir žolelės.

ACALA Premium Kombucha Royal Damask turtingas skonis atsiskleidžia juodojo šokolado, kavos, riešutų, džiovintų slyvų ir vyšnių natomis.
Šis taurus, putojantis fermentuotas arbatos gėrimas gaminamas iš Druskininkų šaltinio vandens, gyvos kombučia kultūros, „Queen“ pu-erh ir kinrožių arbatų, ekologiško cukraus bei ekologiško Bulgarijos Damasko rožių vandens.

Gamybos metu gėrimas pereina per skirtingus fermentacijos procesus. Pirmasis – tai archajiška ceremonija, kurios dėka aukščiausios rūšies arbata tampa kombučia. Antrasis etapas yra panašus į puikaus putojančio vyno gamybą, kurio metu gimsta unikalūs aromatai, skoniai ir natūralūs burbuliukai. Fermentacijai naudojamos ąžuolinės vyno statinės, taip pat maišomos skirtingos brandos kombučios.

Skonis: turtingas skonis atsiskleidžia juodojo šokolado, kavos, riešutų, džiovintų slyvų ir vyšnių natomis. Išraiškingumo semiasi iš ekologiško Bulgarijos Damasko Rožių vandens ir juodosios „Queen“ pu-erh arbatos. Dera su: jautienos karpačio ir kepsniais, keptu fazanu ir antiena, kreminiais grybų patiekalais, sodriu juodojo šokolado pyragu.

 


Kilmės šalis: Lietuva

Prekės kodas: 59522

Svoris 0.75 kg
Sudėtis:

Sudėtis: Druskininkų šaltinio vanduo, „Queen“ Pu-erh arbata, kinrožių arbata, bulgariškų Damasko rožių žiedų vanduo, cukrus, gyva kombucha kultūra.

Maistingumas 100g. energetinė vertė 45.00 kJ / 11.00 kcal kcal, riebalai 0 g iš kurių sočiųjų riebalų 0 g, druska <0.01g, angliavandeniai 2.7 g, cukrus 1.7 g, baltymai 0.1 g.