Karamelizuoti migdolai tai tikras saldus delikatesas smaguriams, bei puikiai tiks ieškantiems skanių dovanų. Migdolai lėtai skrudinami cukraus sirupe, kol padengiami karameline ir traškia plutele. Itin mėgstamas ir labai populiarus skanėstas. Riešutų mėgėjų TOP pasirinkimas. Jokių papildomų dirbtinių priedų.
Manoma, kad migdolai dažniausiai vartojami ir labiausiai mėgiami riešutai. Jie pasižymi puikiu skoniu.
Migdolai vadinami riešutų karaliais, kadangi jie laikomi pačiais naudingiausiais riešutais žmogaus
organizmui, dėl sukaupto didelio kiekio svarbių maistinių medžiagų. Jie itin maistingi. Migdolų riešutai – energijos šaltinis, kuriuo galima mėgautis bet kada. Migdolų riešutai – vienas populiariausių sveikų užkandžių pasaulyje. Migdolus galima valgyti šviežius arba naudoti maisto ruošimui, jie puikiai tinka kepiniams, salotoms, taip pat prie įvairių mėsos, paukštienos ir žuvies patiekalų. Tai ne tik sveikas, bet ir skanus maistas.
Migdolai, tai migdolo riešutai, augantys ant migdolo medžio, kuris dažniausiai auginamas Viduržemio jūros regione, JAV, Australijoje ir Kinijoje, tačiau atkeliavęs yra iš Artimaisiais rytais vadinamo regiono (Iranas, Saudo Arabija ir t.t.), ten jis ir dabar auga natūraliai. Kalbant botaniškai, migdolas yra vaisius. Ant medžio kabantis vaisius ar kaulavaisis panašus į mažą pailgą persiką su kieta žaliai pilka žievele. Kai augalas subręsta, žievelė prasiskečia; viduje yra riešutas. Senovės romėnai migdolus vadino “graikiškais riešutais”, kadangi jie pirmiausiai pradėti auginti Graikijoje. Migdolai minimi dar Biblijoje. 1390-ųjų metų recepte pasakojama, kaip paruošti padažą austrėms su maltais migdolais
Kilmės šalis: Ispanija
Prekės kodas: 59551