Juodųjų trumų DRYAS Carpaccio 30g

 10.99
 366.33 / kg

Liko 14

Produkto kodas: 60281 Kategorija:
Trumų carpaccio – tai plonais griežinėliais supjaustyti trumai, marinuoti aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejuje. Paprastai gaminamas iš juodųjų vasarinių trumų, carpaccio išlaiko tikrąjį būdingą aromatą ir yra paprastas, bet svarbus produktas, nes gali būti naudojamas kaip šviežių trumų pakaitalas, o privalumas – naudoti ištisus metus. Nors tai labai paprastas ingredientas, jis yra mėgstamiausias virėjų ir restoranų ingredientas, nes gali paįvairinti bet kokį patiekalą! Jis puikiai dera su beveik viskuo
Kur naudoti?
Galite paruošti vieną iš savo mėgstamų makaronų patiekalų ir uždėti pora griežinėlių arba pasigaminti mėgstamą sumuštinį ir ant jo uždėti vieną ar du griežinėlius karpačio.

Keli įdomūs faktai apie trumus:

  • Trumai yra geras daug baltymų turintis šaltinis. Ekspertai teigia, kad trumai yra puikūs didelio baltymų kiekio šaltinis, todėl jie yra idealūs, nes juose yra visų amino rūgščių, reikalingų gerai žmonių mitybai.
  • Be to, tai yra saikingas angliavandenių šaltinis.
  • Turi mažai riebalų. Išdžiovinus juose yra tik apie 2–8 procentus riebalų, kurie daugiausia yra žali riebalai ir lipidų junginiai, tokie kaip riebalų rūgštys, steroliai, fosfolipidai, gliceridai ir limoleino rūgštis.
  • Juose nėra cholesterolio. 

Kilmės šalis: Graikija

Prekės kodas: 60281

Svoris 0.03 kg
Sudėtis

Sudėtis: Juodasis vasarinis trumas (Tuber aestivum) 60%, aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus, druska, trumų skonis.

Maistingumas 100g. produkto: energinė vertė 320,81kcal/1347,40Kj, baltymai 3,6gr, angliavandeniai 0,35gr, iš kurių cukrų 0,35gr, riebalai 32,77gr, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 4,72gr, skaidulos 5,04gr, druska 1,2gr.