Duonos lazdelių gaminimo eiga – 17 val.minkome tešlą iš vandens, miltų, mielių ir leidžiame kilti 10 val. kontroliuojamoje temperatūroje. 4 val. ryto patikriname tešlos kokybę ir dedame kitus ingredientus, tada dar kartą minkome bent 15 min. Po to pradedame formuoti tešlą, padalijant ją į „fettuccine“, o tada vėl leidžiame pailsėti esant kontroliuojamai drėgmei ir temperatūrai dar 40 minučių. Tada kepame duonos lazdeles 35 minutes 170°C orkaitėje. Iškepus iš karto užsandariname, kad išsaugotume kokybę ir skonį.
Šias duonos lazdeles galite derinti su užtepėlėmis, vytintu itališku kumpiu, sūriu ar mėgautis tiesiog vienomis prie mėgstamo gėrimo.
Kilmės šalis: Italija
Prekės kodas: 59806