Ceremoninė kakava – Belizas.
Mucuna Pruriens ekstraktas (Kapikachhu)
Su rožių žiedlapiais ir vanile
Uždegkite savo vidinį pašaukimą.
Patirkite širdį atveriantį ceremoninės kakavos poveikį ir pakylėjantį džiaugsmą bei laimę, kurią atneša Mucuna Pruriens. Leiskite savo vidinei šviesai ryškiai spindėti ir dalinkitės meile, sklindančia iš jūsų širdies gilumos, su aplinkiniu pasauliu
Energetinis profilis: raminantis, mylintis, lengvumas, pakylėjantis, sužadinantis, suaktyvinantis gyvybės jėgą.
“DOPAMINO PUPELĖ”
Šis ankštinis augalas, taip pat žinomas kaip Kapikachhu, Velvet bean arba Dopamine bean, yra vienas iš vienintelių natūraliai pasitaikančių ir labiausiai koncentruotų L-Dopa šaltinių, o tai reiškia dopaminą, neuromediatorių, kuris uždega džiaugsmo ir palaimos jausmą. Mūsų Mucuna pruriens ekstraktas yra gaunamas iš smulkių ūkininkų šeimos ūkių, esančių Radžastane, Indijoje ir jo apylinkėse, kur jis ilgą laiką buvo laikomas labai maistingu supermaistu.
Pajuskite, kaip užsiliepsnoja jūsų vidinė aistra su kiekvienu gurkšniu šios mylinčios, raminančios ceremoninės kakavos iš Belizo, subtiliai užpiltos kvapniais rožių žiedlapiais, raminančia vanile ir stipriu mucuna pruriens ekstraktu, dar vadinamo „dopamino pupelėmis“, esencija. Dieviškas susiliejimas, leidžiantis jūsų vidinei šviesai ryškiai spindėti ir dalintis meile, sklindančia iš jūsų širdies gilumos, su aplinkiniu pasauliu.
PAGRINDINIAI PRIVALUMAI | MUCUNA PRURIENS
Mucuna tūkstančius metų buvo naudojama kaip adaptogeninė tonizuojanti žolė daoizmo praktikoje, Ajurvedoje (dėl jos afrodiziakinių ir jauninančių savybių) ir tradicinėje kinų medicinoje (TCM), kur ji klasifikuojama kaip „džing“ žolė, atstovaujanti esmę ir gyvybinę jėgą. Ji garsėja dėl gebėjimo padidinti energiją, pakelti nuotaiką, sužadinti kūrybiškumą ir sustiprinti libido.
Mucuna pruriens yra vienas iš vienintelių natūraliai pasitaikančių ir labiausiai koncentruotų L-dopos šaltinių, skatinančių dopamino išsiskyrimą priekinėje hipofizės (pagrindinės) liaukos dalyje, dėl kurios išsiskiria įvairūs svarbūs hormonai. Tarp jų yra žmogaus augimo hormonas (dažnai vadinamas „anti-senėjimo hormonu“).
Kaip pasigaminti ceremoninę kakavą?
1 ŽINGNIS
PASIRINKITE KAKAVOS DOZĘ / PORCIJĄ
Reguliari 10gr
Meditacijai 20gr
Ceremonijai 30gr – 50gr
2 ŽINGNIS
ĮPILKITE ŠILTO SKYSČIO
Pašildykite vandenį arba (augalinį) pieną ant mažos ugnies ir įdėkite kakavos porciją / dozę į puodelį.
3 ŽINGNIS
Produktas nesaldintas, (sudėtyje yra natūraliai susikaupęs cukrus). Pagal poreikį pridėkite pasirinktą saldiklį pagal skonį.
Pastaba: Kakava jau pagardinta: kvapniais rožių žiedlapiais, vanile.
Nesivaržykite pridėti bet kokių kitų savo pasirinktų saldiklių / žolelių / prieskonių.
Kaip kakavą laikyti?
Kakava visada yra geriausia, kai suvartojama iškart po atidarymo ir dalijamasi su artimaisiais. Kitu atveju geriausia laikyti vėsioje ir sausoje vietoje, toli nuo kitų kakavos mėgėjų.
Svarbu nepamiršti, kad kakavoje nepatektų drėgmės.
Be to, apeiginė kakava, kuri yra natūralus produktas be konservantų, dažnai randamų komerciniame šokolade, laikui bėgant gali leistis tekstūros pokyčiams, nes ji labai jautri drėgmei ir temperatūros pokyčiams! Tačiau, jei jūsų kakava yra ištirpusi, ji vis tiek tinkama naudoti ir vis dar turi visas savo savybes.
Kilmės šalis: Olandija
Prekės kodas: 60503