Ceremoninė kakava – Belizas
Chaga grybų dvigubas ekstraktas 15:1
Su tradiciniais majų prieskoniais: Kajeno pipirais, Cinamonu, Vanile
Sustiprinkite savo holistinės sveikatingumo kelionę.
Sujunkite širdį atveriantį Ceremonial Cacao poveikį ir transformuojančią grybų karaliaus Chagos esmę, kuri suaktyvindama ryšį su jūsų aukštesne čakra, įgalindama užsibrėžti aukštus tikslus, turėti savo jėgą ir išreikšti visus savo širdies troškimus.
Energetinis profilis: trečiosios akies aktyvinimas, valymas, įžeminimas vidinė galia.
CHAGA
Chaga grybas yra tvariai užaugintas nuostabiame Nacionaliniame miške Estijos šeimos, įkūnijančios iš kartos kartoms perduodamą meilės ir žinių palikimą. Tada jis suaktyvinamas, kad jis būtų tirpus vandenyje ir alkoholyje, užtikrinant, kad gausite daug beta gliukanų (>20 %) ir polisacharidų (> 30 %). Sukuriamas ypač stiprus 15:1 dvigubas ekstraktas, – tai reiškia, kad mes naudojame 15 gramų laukinių čagos grybų, kad gautume 1 gramą šio koncentruoto čagos ekstrakto.
Leiskitės į holistinės gerovės kelionę su mūsų ceremonine kakava iš Belizo, papildytos tradiciniais prieskoniais – kajeno pipirais, cinamonu ir vanile – ir sumaišyta su Chaga grybu.
Kaip pasigaminti ceremoninę kakavą?
1 ŽINGNIS
PASIRINKITE KAKAVOS DOZĘ / PORCIJĄ
Reguliari 10gr
Meditacijai 20gr
Ceremonijai 30gr – 50gr
2 ŽINGNIS
ĮPILKITE ŠILTO SKYSČIO
Pašildykite vandenį arba (augalinį) pieną ant mažos ugnies ir įdėkite kakavos porciją / dozę į puodelį.
3 ŽINGNIS
Produktas nesaldintas, (sudėtyje yra natūraliai susikaupęs cukrus). Pagal poreikį pridėkite pasirinktą saldiklį pagal skonį.
Pastaba: Kakava jau pagardinta: kajeno pipirais, Ceilono cinamonu, vanile.
Nesivaržykite pridėti bet kokių kitų savo pasirinktų saldiklių / žolelių / prieskonių.
Kaip kakavą laikyti?
Kakava visada yra geriausia, kai suvartojama iškart po atidarymo ir dalijamasi su artimaisiais. Kitu atveju geriausia laikyti vėsioje ir sausoje vietoje, toli nuo kitų kakavos mėgėjų.
Svarbu nepamiršti, kad kakavoje nepatektų drėgmės.
Be to, apeiginė kakava, kuri yra natūralus produktas be konservantų, dažnai randamų komerciniame šokolade, laikui bėgant gali leistis tekstūros pokyčiams, nes ji labai jautri drėgmei ir temperatūros pokyčiams! Tačiau, jei jūsų kakava yra ištirpusi, ji vis tiek tinkama naudoti ir vis dar turi visas savo savybes.
Kilmės šalis: Olandija
Prekės kodas: 60502