Ančiuvių filė TALATTA su čili pipirais alyvuogių aliejuje iš Kantabrijos 70g

 5.49
 78.43 / kg

Liko 10

Produkto kodas: 60494 Kategorijos: ,

XIX amžiaus pabaigoje Kantabrijos santakoje Sicilijos žvejys Džovanis įsimylėjo Doloresą. Iš tos meilės kyla žvaigždė, Kantabriko alisa.
Šiandien pavasarį žvejojame ir apdirbame geriausius ančiuvius vis dar senoviniu tradiciniu metodu, vadovaudamiesi išmintingais Džovanio gestais ir patyrusiomis Dolores rankomis. Nes mums jūra yra brangus išteklius, o Kantabrijos jūros alisa – gražiausia žvaigždė.

Ančiuvių file apdirbame rankomis, Sicilijoje, senoviniu amatininkų metodu. Nes ištikimybė tradicijai išskiria mūsų etiką.

Ančiuviai Talatta yra būtini autentiškoms Cezario salotoms iš Sciacca Sicilijoje. Ši filė, alyvuogių aliejuje su čili pipirais yra umami skonio galia. Bandykite juos sumalti į makaronų padažą, išbarstyti ant picos.

 

Kilmės šalis: Italija

Prekės kodas: 60494

Svoris 0.07 kg
Sudėtis:

Sudėtis: ANČIUVIAI, alyvuogių aliejus, čili pipirai (1%) ir druska.

Engraulis Encrasicolus rūšys, sužvejotos Ispanijoje gaubiamaisiais tinklais FAO rajone 27 VIII.c Šiaurės rytų Atlanto vandenyne (KANTABRIJOS JŪRA). Iš tvarios ir MSC sertifikuotos žuvies. MSC-C-56862
Grynasis kiekis: 42g
Maistingumas 100g produkto
Energinė vertė 1159kJ
276 kcal
Riebalai 20 g
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 2.9g
Angliavandeniai 0 g
Iš kurių cukrų 0 g
Baltymai 24 g
Druska 11,5 g

Kilmės šalis: Italija

*ALERGENAI