Ančiuvių filė TALATTA iš Kantabrijos 80g

 8.99
 112.38 / kg

Liko 9

Produkto kodas: 60331 Kategorija: Žyma:

XIX amžiaus pabaigoje Kantabrijos santakoje Sicilijos žvejys Džovanis įsimylėjo Doloresą. Iš tos meilės kyla žvaigždė, Kantabriko alisa.
Šiandien pavasarį žvejojame ir apdirbame geriausius ančiuvius vis dar senoviniu tradiciniu metodu, vadovaudamiesi išmintingais Džovanio gestais ir patyrusiomis Dolores rankomis. Nes mums jūra yra brangus išteklius, o Kantabrijos jūros alisa – gražiausia žvaigždė.

Ančiuvių file apdirbame rankomis, Sicilijoje, senoviniu amatininkų metodu. Nes ištikimybė tradicijai išskiria mūsų etiką.

Ančiuviai Talatta yra būtini autentiškoms Cezario salotoms iš Sciacca Sicilijoje. Ši filė,  alyvuogių aliejuje su jūros druska yra umami skonio galia. Bandykite juos sumalti į makaronų padažą, išbarstyti ant picos.

Kilmės šalis: Italija

Prekės kodas: 60331

Svoris 0.08 kg
Sudėtis:

Sudėtis: ANČIUVIAI, alyvuogių aliejus, druska.

Engraulis Encrasicolus rūšys, sužvejotos Ispanijoje gaubiamaisiais tinklais FAO rajone 27 VIII.c Šiaurės rytų Atlanto vandenyne (KANTABRIJOS JŪRA). Iš tvarios ir MSC sertifikuotos žuvies. MSC-C-56862
Grynasis kiekis: 80g
Maistingumas 100g produkto
Energinė vertė 998kJ
238 kcal
Riebalai 15 g
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 2,9g
Angliavandeniais 0 g
Iš kurių cukrų 0 g
Baltymai 25 g
Druska 11,5 g
*ALERGENAI