Anakardžiai PRUNITA glaistyti pienišku šokoladu 150g

 2.69
 22.45 13.45 / kg

Liko 30

Produkto kodas: 59557 Kategorijos: ,

Švelnaus skonio anakardžių riešutai glaistyti pienišku šokoladu tai tikras gurmaniškas užkandis, kuris itin patiks įdomesnių skonių ieškantiems mėgėjams. Sodraus skonio pieniško šokolado apvalkalas suteikia švelniems anakardžiams puikią skonių gamą. Tai puikus ir maistingas užkandis kai norisi ko nors skanaus.Tai tikras desertas. Pieniškas šokoladas yra labai maistingas kaip ir anakrdžių riešutai, ir yra vienas galingiausių antioksidantų šaltinių. Anakrdžiai glaistyti pienišku šokoladu tai dviguba nauda jums.  Šis skanėstas ne tik pradžiugins kiekvieną smaližių, bet puikiai tiks ir ieškantiems skanių dovanų.

Anakardžiai gerai malšina alkį, šie riešutai jau seniai užsikariavo vietą įvairiuose gaminamuose patiekaluose – salotose, padažuose ar konditerijoje. Glaistytus šokoladu anakardžių riešutus rekomenduojama dėti ir į desertus. Anakardžių sudėtyje gausu vertingųjų riebalų, todėl tai ne tik gardus bei naudingas užkandis, bet ir neišsemiamos energijos suteiksiantis delikatesas.
Anakardžių riešutų nauda nepamatuojama.

Anakardžių medis, tai nedidelis, 10-12 m aukščio medis, dažnai netaisyklingu kamienu ir labai plačia laja.
Anakardžių gimtoji šalis – Brazilija. XVI amžiuje Portugalų tyrinėtojai įvežė šiuos medžius į Indiją ir kelias Afrikos šalis. Anakardžių medžiai buvo vertinami dėl medienos, balzamo, tačiau patys anakardžių riešutai populiarumo sulaukė tik XX amžiuje. Šiuo metu komerciniame anakardžių auginime pirmauja Indija, Brazilija, Mozambikas, Tanzanija ir Nigerija.

Anakardis yra pagrindinis daugelio Azijos patiekalų ingredientas. Riešutai yra valgomi žaliaviniai ir šiek tiek skrudinti, sūdomi ir naudojami skaniai ir maistingai augaliniam aliejui gaminti.

Šokoladas – karališkas skanumynas, kartu su kakavos pupelėmis atkeliavęs iš Centrinės Amerikos ir paplitęs po visą pasaulį. Pirmieji gaminti šokoladą pradėjo Amerikos indėnai. Jie kakavos pupeles maišydavo su įvairiais prieskoniais ir iš gauto mišinio gamindavo gėrimą – šokoladą.

 

 

Kilmės šalis: Ispanija

Prekės kodas: 59557

Svoris 0.2 kg
Sudėtis:

Sudedamosios dalys: juodojo šokolado glajus (50%), (cukrus, kakavos pasta, kakavos sviestas, emulsiklis: saulėgrąžų lecitinas, prieskoniai), ANAKARDŽIAI (25%), cukrus, gliukozės sirupas ar glazūra (E414 / E904). Min. kakavos kiekis sudėtyje 47%. Sudėtyje gali pasitaikyti pieno pėdsakų.

Maistingumas 100g produkto: energinė vertė (2444Kcal/587kJ), riebalai (39g), iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (8.7g), angliavandeniai (46g), iš kurių cukrų (30g), skaidulos (3.2g), baltymai (11g), druska (0.02g). Laikymo sąlygos: sausoje ir vėsioje vietoje. Grynasis kiekis: 150 g.