„Beneoliva“ yra šeimos verslas, įsikūręs Ispanijos pietryčiuose, vos 15 minučių nuo Viduržemio jūros bei Seguros upės. Alyvuogės, Señorio de Jaime Rosell ir BeneOlive Brands, auginamos Vega Baja, kaimo, žinomo kaip „Europos sodas“, širdyje. Tikras sodas, nes jis pilnas įvairių vaisinių kultūrų, o šio kraštovaizdžio išskirtinumas yra apelsinų, citrinų ir mandarinų giraitės. Bendrovė žinojo, kad šie citrinmedžiai ir skirtingų žiedadulkių pasikeitimas apdulkinimo metu turės subtilų poveikį alyvuogių vaisiams, todėl ‘‘Beneoliva“ galutinis produktas alyvuogių aliejus turės kitokį ir unikalų citrinų pojūtį, kurį įvertins ir degustuotojai, ir aliejaus gerbėjai dėl savo unikalaus skonio ir nepakartojamo patrauklumo.
„Beneoliva“ griežtai naudoja šaltojo spaudimo metodą (20º – 22º) bendrovės alyvuogių malūne, esančiame šalia alyvuogių laukų, kad būtų sumažintas transportavimo laikas tarp laukų į malūną, kad būtų užtikrintas alyvuogių šviežumas. Po ekstrahavimo aliejus konservuojamas rezervuaruose su apsaugine atmosfera, kur jis laikomas iki supakavimo, kad maksimaliai išliktų jo organoleptinės savybės.
Ypač tyro alyvuogių aliejus JAIME ROSELL Hojiblanca alyvuogių aliejaus derlius nuimamas lapkričio viduryje. Bendrovės ekspertai peržiūri alyvmedžius ir nusprendžia, kurie iš jų atitinka brandos ir grynumo požymius ir kvalifikuoti inžinieriai atrenka 33 % žaliųjų alyvuogių, 33 % rožinių ir 33 % juodųjų.
Šis ypač tyras alyvuogių aliejus JAIME ROSELL Hojiblanca yra aukso geltonos spalvos su žaliais alyvuogių atspalviais, sodrus šviežiai pjaustytų žolelių ir šviežių vaisių aromatas puikiai tinka riebios žuvies, tokios kaip lašiša ar tunas, taip pat puikiai tinka prie žalios mėsos ar žuvies patiekalų.
Kilmės šalis: Italija
Prekės kodas: 59486