Matcha pistacijų magdalenos su baltuoju šokoladu ir rožių žiedlapiais

Madeleines + Matcha = Matchaleines

Šiuos mažus pyragėlius labai lengva iškepti ir jie atrodo kaip tiesiai iš prancūziškos kepyklėlės. Jei rimtai, visą darbą atlieka lukšto formos forma.

Madeleines yra klasikinis prancūziškas desertas, sklinda gandai, kad jie atsirado dar XVII amžiuje Komercijoje, Lotaringijoje, Prancūzijoje. Iš esmės tai minkšti, sviestiniai biskvitai, pagaminti iš kiaušinių, miltų, cukraus ir sviesto. Negalite jų praleisti – jie turi tokią išskirtinę apvalkalo formą su nusmailėjusiais kraštais ir mielu nelygumu viduryje. Puikiai tiks prie arbatos puodelio!

Dabar geros Madeleine paslaptis yra traški išorė ir drėgnas, švelnus vidus. Jos yra skaniausios šviežios, pavyzdžiui, tą dieną, kai jas kepate. Taigi, maža partija yra tinkamas būdas.

Ingredientai:

Tešlai reikės:

Kremui:

    Paruošimas: