
Krabų mėsos blyneliai
Auksinė išorė ir kreminiai viduje – parodysime, kaip paruošti skanius krabų blynus.

Ingredientai:
- DANI krabų mėsos skardinės (3 skardinės)
- Kiaušinis (1 vienetas)
- Majonezas (1 puodelis)
- Druska (1 arbatinis šaukštelis)
- Malti kajeno pipirai (1/2 a.š.)
- Malti juodieji pipirai (1/2 šaukšto)
- Petražolių lapai (2 šaukštai)
- Džiūvėsėliai (1 puodelis)
- Alyvuogių aliejus (2 šaukštai)
Paruošimas:
- Į dubenį sudėkite DANI krabų mėsos skardines, majonezą, kiaušinį, druską, maltus kajeno pipirus, maltus juoduosius pipirus ir petražoles. Sumaišykite visus ingredientus, kol viskas gerai susimaišys.
- Rankomis paimkite tešlą ir suformuokite kotletukus. Kai padarysime formą, apvoliusime ją džiūvesėliuose.
- Įkaitiname keptuvę ir pilame aliejų, blynelius apkepame po 5 minutes iš kiekvienos pusės iki auksinės spalvos. Jei matome, kad per greitai paruduoja, sumažiname ugnį.
- Patiekite lėkštėje ir paruoškite valgyti.

-
Karališkųjų krabų mėsa DANI 111g€ 8.29
€ 74.68 / kg -
Tyras alyvuogių aliejus ELASION Extra Virgin 0,5l€ 12.99
€ 25.98 / l -
Tyras alyvuogių aliejus ELASION Extra Virgin 1l€ 24.99
€ 49.98 / l -
Tyras Extra Virgin alyvuogių aliejus su AEGEAN GOLD PGI Lesvos met.skardinėje 500ml€ 12.99
€ 25.98 / l -
Alyvuogių aliejus Extra Virgin OLIVE 500 ml€ 9.99
€ 19.98 / l -
Tyras Extra Virgin alyvuogių aliejus OLIVE 1000 ml€ 19.99
€ 19.99 / l