Krabų mėsos blyneliai

Auksinė išorė ir kreminiai viduje – parodysime, kaip paruošti skanius krabų blynus.

Ingredientai:

  • DANI krabų mėsos skardinės (3 skardinės)
  • Kiaušinis (1 vienetas)
  • Majonezas (1 puodelis)
  • Druska (1 arbatinis šaukštelis)
  • Malti kajeno pipirai (1/2 a.š.)
  • Malti juodieji pipirai (1/2 šaukšto)
  • Petražolių lapai (2 šaukštai)
  • Džiūvėsėliai (1 puodelis)
  • Alyvuogių aliejus (2 šaukštai)

          Paruošimas:

          1. Į dubenį sudėkite DANI krabų mėsos skardines, majonezą, kiaušinį, druską, maltus kajeno pipirus, maltus juoduosius pipirus ir petražoles. Sumaišykite visus ingredientus, kol viskas gerai susimaišys.
          2. Rankomis paimkite tešlą ir suformuokite kotletukus. Kai padarysime formą, apvoliusime ją džiūvesėliuose.
          3. Įkaitiname keptuvę ir pilame aliejų, blynelius apkepame po 5 minutes iš kiekvienos pusės iki auksinės spalvos. Jei matome, kad per greitai paruduoja, sumažiname ugnį.
          4. Patiekite lėkštėje ir paruoškite valgyti.